fbpx

Politik

Mærkesager

1: Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom. I 2015 gik de blå partier til valg på at kriminelle udlændinge skal udvises. I 2019 går de så til valg på det samme én gang til. Fire år ved magten – og intet er sket, til trods for løfterne. Det er et gigantisk svigt, og regningen for politikernes manglende vilje, ja den betaler ganske almindelige piger og drenge, som bliver uskyldige ofre for vold, voldtægt og trusler. Det må stoppe nu.

2: Aldrig har politikerne haft flere af borgernes penge, og alligevel påstår de, at det er nødvendigt at spare på helt grundlæggende kerneopgaver. Det er en løgn. Der er masser af penge i det offentlige. Faktisk over 1 billion om året. Politikerne bruger dem bare på unødvendige feel-good projekter, som deles lystigt ud til vennerne, mens de giver sig selv flere skattekroner til selv-promovering. Borgerne fortjener bedre, og jeg vil kæmpe for at deres skattekroner igen bruges på det grundlæggende.

3: Jeg er tilhænger af frihandel, men EU er blevet alt andet end disse ting. Konstant overtrumfer man det danske folketing. Kig bare på migrantfordelingen, dagpenge, SU, skattesatser etc. Jeg ønsker et Danamark, der åbent samhandler og indgår i fællesskaber. Men udgangspunktet skal være nationalstaten, og ikke den alt omklamrende union, som man arbejder for i Bruxelles, hvor Danmark reduceres til en lille nordlig kommune i et Pax Europa.

Læs Nye Borgeliges politik her

 

Uddrag fra min tale ved Nye Borgerliges Årsmåde 2018

 

Christiansborg har terrorsikret sig, men hvornår sikrer de borgerne?

 

Så meget koster forfejlet indvandring

 

Det offentlige forbrug er stukket helt af, og du betaler for det

 

Vores politikere har svigtet