fbpx

Om mig

Lars Boje Mathiesen

– Jeg kommer til at ruske op i Christiansborg og de traditionelle partier.

Der er ingen tvivl om at jeg ikke er som de fleste politikere. Ja, nogle kalder mig ligefrem for en anti-politiker. Men jeg ER politiker. Jeg insisterer blot på at gøre tingene anderledes.

 Jeg siger det jeg mener og jeg mener det jeg siger.

Det lyder måske banalt og som en selvfølgelighed, men enhver som bare har fulgt lidt med i dansk politik ved udemærket godt, hvorledes det meste desværre er styret af spindoktorer og rådgivere.

Jeg har igennem de seneste 4 år ageret borgernes vagthund i Aarhus Byråd. Det er nødvendigt at der stadig er politikere som holder magthaverne og systemet ansvarligt for deres ageren.

– Jeg tager gerne kampen mod systemet for de borgere som ikke selv kan.

Det er på tide at politikerne finder tilbage til deres opgave – at hjælpe dem som ikke selv kan. Alt for mange politikere agerer iværksættere for skatteborgernes penge. Resultatet er en unødvendig stor offentlig sektor.

Lars Boje Privat

– Jeg er gået ind i politik i en sen alder og for mine to døtres skyld.

Jeg var 37 da jeg valgte at gå ind i politik. Jeg kunne simpelthen ikke sidde stiltiende og blot se på den forfejlede styring min hjemkommune Aarhus og vor smukke land blev udsat for.

– Vi har simpelthen opbygget et monster af en offentlig sektor.

Et sådan monster koster penge, og borgerne er de eneste til at betale. Den tvang, hvor man tager op mod 50% af hvad folk tjener, skader vores samfund. Vi bliver simpelthen uengagerede og passive slaver af velfærdstaten. Det vil jeg bekæmpe.

Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, underviser og musiker. Men vigtigst af alt, så er jeg far. Jeg har 2 døtre Anna og Agnes på henholdvis 4 og 1,5 år. De er min motivation.

– Hvis jeg ikke tager kampen, så bliver det mine døtre som må.

Jeg er kandidat for Nye Borgerlige, fordi det er det eneste parti, der reelt set vil gøre noget mod den stigende islamisering af Danmark. Det er min pligt som far at kæmpe for at mine døtre kan få lov til at vokse op og leve som frie ligeværdige individer.